Hiljaisten iltojen piristystä jo vuodesta 2007

 

Vuosi oli 2007, ja Oulun illoissa leijaili odottava hiljaisuus. Tuolloin kaksi nuorta miestä, Harri ja Jari, istuivat ravintolassa vanhan puupöydän ääressä, katsoen ulos kaupungin valoihin. Texas Hold'em -pokerin kulta-aika oli juuri saapunut Suomeen, ja se toi mukanaan kipinän, joka sytytti uuden idean.

Heidän mielessään heräsi ajatus järjestää pokeriturnauksia, tuoden mukanaan korttipelin jännityksen ja strategisen taidon. Peli valtasi koko Suomen nopeasti. Kuitenkin vuosien päästä, pokeribuumin hiipuessa he haluasivat laajentua muihin ravintolatapahtumiin, kuten visailuihin ja onnenpeleihin. He halusivat tehdä näistä illoista jotain erityistä.

Tänä päivänä he ovat auttaneet satoja ravintoloita ympäri Suomen kasvattamaan myyntiään ja houkuttelemaan uusia asiakkaita tarjoamalla laadukkaita tapahtumia. He eivät ole unohtaneet sitä alkuperäistä kipinää, joka sai heidät lähtemään liikkeelle.

Yli 15 vuoden kokemuksella he ovat nyt valmiita auttamaan myös sinun ravintolaasi, oli se sitten suuri tai pieni. Heidän tavoitteenaan on auttaa liiketoimintaasi kukoistamaan luomalla laadukkaita ja unohtumattomia tapahtumia. Niin alkoi tarina, joka alkoi hiljaisista illoista ja kasvoi vuosien varrella monien onnistumisten ja iloisten hetkien kautta. Liity mukaan tähän tarinaan ja anna ravintolallesi mahdollisuus loistaa!

 

  

 

Tervehdys Baaripeleiltä! 

Ravintola-alan haasteet ovat nykyään monipuolisia. Koronan kurittamalla alalla on kova kilpailutilanne ja henkilöstöpula, myös kustannukset tuntuvat jatkavan nousuaan katosta läpi. Tämän lisäksi asiakkaiden vaatimustaso jatkaa kasvamistaan, eivätkä pelkät kivat lautapelit ja erikoisoluet riitä niitä tyydyttämään. 

Tutkimusten mukaan suuri osa asiakkaista maksaisi mieluummin kokemuksista ja elämyksistä kuin pelkästä materiasta. Mitä pitäisi siis tehdä? Ravintolan hiljaisiin iltoihin on olemassa ratkaisu: Baaripelien viikoittaisilla tapahtumilla saat asiakkaasi liikkeelle kotisohviltaan ja kassakoneen laulamaan. 

Ota meihin yhteyttä, niin aletaan luomaan yhdessä ainutlaatuisia tapahtumaelämyksiä sinun ravintolassasi!

 

Harri Kivelä - omistaja, perustaja

 


 

Vastuullista ja läpinäkyvää toimintaa

Yrityksemme kuuluu Luotettava kumppani -ohjelmaan joka takaa sen, että suoritamme kaikki lakisääteiset velvoitteemme ja toimintamme on läpinäkyvää. Kuulumme myös Suomen yrittäjiin sekä Suomalaisen työn liittoon, jotka edistävät vastuullisuutta ja suomalaisen liiketoiminnan hyvinvointia. Yrityksellemme on myönnetty myös Suomen vahvimmat platina-sertifikaatti, Suomen Asiakastiedon puolesta. 


Ydintiimimme:

 • Omistaja, yrittäjä ja asiakkuuksien hoito  

  Jari Keränen
 • Omistaja, yrittäjä, markkinointi

  Harri Kivelä
 • Tapahtuma-asiantuntija ja asiakkuuksien hoito  

  Kasperi Kuusenmäki
 • Tekninen ylläpito, koodaus 

  Sisu Masudi
 • Päätoimittaja, sisällöt ja asiakaspalvelu

  Pentti Maikkula