Hanki ravintolaasi lisää asiakkaita

Suomen suosituimmalla Pubivisalla!

 

Image
 

 

Baaripähkinän esittelyvideo:

Image
 

 

Baaripähkinällä erottaudut muista pubivisoista

 

2000€ PÄÄPALKINTO

Ravintolasi parhaat pääsevät Baaripähkinän SM-finaaliin

ERIKOISKYSYMYKSIÄ

Kuvamuokkauksia, mysteereitä, ristikoita, käännöksiä ja paljon muuta!

MONIPUOLINEN SISÄLTÖ 

Jokaisen visailun sisällön laatii usean hengen tiimi

ESITETÄÄN SCREENEILTÄ

Mukana on reilusti myös kuvia, ääntä ja musiikkinäytteitä.  

 

Tutustu tarkemmin Baaripähkinään

(slideshow)

 
 

 

Mitä asiakkaamme sanovat?

  • Ennen oli tosi hiljaista, myynti ehkä noin 400€ illassa. Tapahtumien aloituksen jälkeen myynti on jopa 3-4-kertaistunut. Todella helppo palvelu ja mukavaa ajanvietettä asiakkaille. 

    Amarillo, Mikkeli - Anne Mikkonen
  • Otimme Baaripähkinän, koska keskiviikot olivat aikaisemmin todella hiljaisia. Nyt on kahdeksas vuosi menossa Baaripähkinää, visassa käy 90 visailijaa ja myynti on jopa 2000€-3000€ illassa

    Kortteliravintola Hugo, Turku - Pauliina Mäkelä

Pubivisailun hyödyt ravintolaasi

 

 

Hanki lisää asiakkaita ja myyntiä

 

20€ keskiostos per visailija tapahtuman aikana.

Suurin osa myynnistä tapahtuu taukojen aikana. Tästä syystä Baaripähkinä-visailu on jaettu kolmeen eri osioon, joiden välissä on tauot. Keskiostos kaikissa visoissamme on noin 19,5€ per visailija.

 

Sitouta uusia kanta-asiakkaita

 

Jopa yli 70% Visailijoista käy Baaripähkinässä viikoittain!

Viikoittaiset visailut ovat loistava tapa saada ravintolaasi lisää kanta-asiakkaita. Mitä useammin asiakas käy ravintolassa, sitä todennäköisemmin hän valitsee sen myös tapahtumien ulkopuolella.

 

Paranna asiakastyytyväisyyttä 

 

93% Visailijoista suosittelee Baaripähkinä-visailua!

Vuosittaisessa visakyselyssä jopa 93% kertoi, että suosittelisi Baaripähkinä-visailua ystävilleen. Teemme säännöllisesti erilaisia asiakaskyselyitä joilla varmistamme, että palvelu kehittyy jatkuvasti.

 

 

Usein kysyttyä

 

Tuleeko visan juontaja teiltä?

Voit valita, haluatko täyden "avaimet käteen" -palvelun, jolloin myös visailun juontaja tulee Baaripeleiltä. Saat tällöin kauttamme ammattitaitoisen ja viihdyttävän juontajan, joka tekee tapahtumista taatusti laadukkaita ja sinä voit keskittyä olennaiseen. 

Toinen vaihtoehto on se, että koulutamme ravintolasi henkilökunnasta tapahtumaan juontajan. Tarjoamme täyden perehdytyksen visailun järjestämiseen ja opetamme kaiken, mitä laadukkaan tapahtuman järjestäminen vaatii. 

Mitä visan järjestämiseen tarvitaan?

Visailun järjestämiseen tarvitaan tekniikan puolesta tietokone tai tabletti sekä screenit. Tarjoamme täyden paketin, joka sisältää kaikki tapahtumamateriaalit ja mainokset. Juontajan osalta voit päättää, tuleeko juontaja Baaripeleiltä vai omasta henkilökunnastasi. 

Kuka tarjoaa palkinnot tapahtumiin?

Iltakohtaiset pienemmät palkinnot tarjoaa ravintola. Yleisin annettava palkinto on ravintolalahjakortti, esimerkiksi kolmelle parhaalle joukkueelle. Baaripelit järjestää kerran vuodessa SM-finaaliin, jossa on palkintona 2000 euron arvoinen lomamatka. 

Miten Baaripähkinä eroaa muista visoista?

Baaripähkinä-visailu eroaa perinteisistä pubivisailuista useilla tavoilla: Visailu esitetään näyttävästi screenien kautta ja sisältöön panostetaan erityisen paljon. Jokaisen visan luomiseen on käytetty usean hengen kysymystiimiä ja sisällöstä löytyy erilaisia erikoiskysymyksiä, joita löytyy yksinoikeudella vain Baaripähkinästä. 

Mitä Baaripähkinän järjestäminen maksaa?

Baaripähkinän hinta riippuu siitä, tuleeko juontaja Baaripeleiltä vai ravintolasi omasta henkilökunnasta. Hintaan vaikuttaa myös ravintolasi sijainti sekä sopimuskauden pituus. Voit ladata sivultamme hinnaston, josta löydät lisätietoa. Kysy meiltä tarjousta omalle alueellesi!