Laita ravintolaasi hiljaiset illat rokkaamaan Musabingolla! 

 
 

 

 

Musabingo on yksi Suomen suosituimmista ravintolatapahtumista

 

200€ & 50€ JACKPOTIT

Huokuttele uusia pelaajia Jackpoteilla, jonka tarjoaa Baaripelit!

JOKA MUSIIKKIMAKUUN

Musabingossa on satoja artisteja ja tuhansia biisejä

OMAT MUSAKIERROKSET

Voit räätälöidä musiikin täysin omalle asiakaskunnallesi

JÄRJESTÄ AUTOPILOTILLA

Peli etenee automaattisesti ja sisältää valmiit juontoäänet

Musabingo-palvelun slideshow

 

 
 

 

Asiakkaitamme mm.

 

Musabingon hyödyt ravintolaasi

 

 

Nosta myyntiäsi ja hanki lisää asiakkaita  

Musabingolla saat houkuteltua ravintolaasi uusia asiakkaita! Tapahtuman kesto on noin 2 tuntia, jonka aikana ehdit tehdä tehokkaasti myyntiä.

 

Sitouta uusia kanta-asiakkaita

 

Viikoittaiset Musabingot ovat loistava tapa saada ravintolaasi lisää kanta-asiakkaita. Mitä useammin asiakas käy ravintolassa, sitä todennäköisemmin hän valitsee sen myös tapahtumien ulkopuolella.

 

Paranna asiakastyytyväisyyttä 

 

Pelaajat rakastavat Musabingoa!  Vuosittaisessa kyselyssä jopa yli 90% pelaajista kertoi, että suosittelisi Musabingoa ystävilleen. Teemme säännöllisesti erilaisia asiakaskyselyitä joilla varmistamme, että palvelu kehittyy jatkuvasti.

 

 

Usein kysyttyä

Tuleeko tapahtuman juontaja teiltä?

Voit valita, haluatko täyden "avaimet käteen" -palvelun jolloin myös Musabingon juontaja tulee Baaripeleiltä. Saat tällöin kauttamme ammattitaitoisen ja viihdyttävän juontajan, joka tekee tapahtumista taatusti laadukkaita ja sinä voit keskittyä olennaiseen. 

Toinen vaihtoehto on se, että koulutamme ravintolasi henkilökunnasta tapahtumaan juontajan. Tarjoamme täyden perehdytyksen Musabingon järjestämiseen ja opetamme kaiken mitä laadukkaan tapahtuman järjestäminen vaatii. 

Kuka tarjoaa palkinnot tapahtumiin?

Iltakohtaiset pienemmät palkinnot tarjoaa ravintola. Yleisin annettava palkinto on ravintolalahjakortti. Baaripelit tarjoaa 200€ ja 50€ Jackpot-palkinnot, jotka voi voittaa jokaisella pelikierroksella!

Miten Musabingo eroaa perinteisestä bingosta?

Musabingo eroaa perinteisistä bingoista useilla tavoilla. Numeroiden sijasta Musabingossa soitetaan parhaita pätkiä parhaista hittibiiseistä. Peli esitetään näyttävästi screenien kautta, muhkean äänentoiston kera. Pelilaput voivat olla paperisia tai bingoa voi pelata myös mobiilissa.

Mitä Musabingo järjestämiseen tarvitaan?

Musabingon järjestämiseen tarvitaan tekniikan puolesta tietokone tai tabletti sekä screenit ja äänentoisto. Tarjoamme täyden paketin joka sisältää kaikki tapahtumamateriaalit ja mainokset. Juontajan osalta voit päättää, tuleeko juontaja Baaripeleiltä vai omasta henkilökunnastasi. 

Mitä Musabingon järjestäminen maksaa?

Musabingon hinta riippuu siitä, tuleeko juontaja Baaripeleiltä vai ravintolasi omasta henkilökunnasta. Hintaan vaikuttaa myös ravintolan sijainti sekä sopimuskauden pituus. Voit ladata sivultamme hinnaston, josta löydät lisätietoa. Kysy meiltä tarjousta omalle alueellesi.