Uudenlainen visailuelämys Baaripähkinän Mobiili Pubivisalla!

wave

Mikä on Baaripähkinän Mobiili Pubivisa?


Mobiili Pubivisailu on uudenlainen tapa pelata Baaripähkinää. Sen sijaan että vastaukset kirjoitetaan vastauslapuille, visailu tapahtuu reaaliajassa mobiililaitteilla ja vastaukset tarkistetaan automaattisesti. 


Visailijat voivat osallistua peliin joko yksin tai 1-5 hengen joukkueena ja jokainen joukkue voi käyttää yhtä älypuhelinta vastaamiseen. 


check icon.png Järjestä visailu ilman fyysistä kontaktia! 


 check icon.png  Voit järjestää visailun turvallisesti myös terassilla ja 1-2 metrin turvaväleillä! 

 

 check icon.png  Et tarvitse edes screenejä!

  


Miten Mobiilivisailua pelataan? 

 

Mobiilivisailun pelaaminen on erittäin helppoa. Kysymykset esitetään tietokoneella ravintolan screenien kautta. Tämän lisäksi kysymykset ja kuvat näkyvät myös vastaajien omalla ruudulla joten visailua voi myös järjestää ilman screenejä. 


Ruudulla näkyy osallistumiskoodi jonka avulla pelaajat pääsevät mukaan visailuun. Osallistuminen ei vaadi mitään rekisteröitymistä tai applikaation lataamista. Vastaussovellus toimii suoraan selaimessa joten riittää kun älypuhelimella pääsee nettiin. 

 

Kyseessä ei ole pelkkä monivalintavisailu, vaan oikea vastaus kirjoitetaan perusmuodossa ja sovellus tarkistaa sen automaattisesti. Visassa voi kuitenkin myös olla mukana monivalintakysymyksiä.

 


 

Reaaliaikainen pistetilanne


Kaikki oikeat vastaukset tarkistetaan automaattisesti jokaisen kysymyksen jälkeen. Visan juontaja voi myös halutessaan hyväksyä eri vastauksia vastausnäkymästä. 


Top 10-sijoitukset näytetään ruudulla muutaman kysymyksen välein.  


Pelaajat saavat pisteitä sitä enemmän, mitä nopeammin he vastaavat.  Visassa on mukana myös kysymyksiä joista kaikki oikeat vastaukset saavat täydet pisteet. Vastausaika vaihtelee noin 60 sekunnista muutamaan minuuttiin riippuen kysymyksestä. 

 

Mitä tarvitsen mobiilivisailun järjestämiseen?

 

Tarvitset visailun järjestämiseen vain tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen sekä internet yhteyden. Kysymykset voidaan esittää ravintolasi TV-ruutujen tai screenin kautta.

 

Voit myös järjestää visailua ilman screenejä, esimerkiksi terassilla. Tällöin pelaajat näkevät kuvakysymykset suoraan kännykkänsä ruudulta.


Visailun sisältö tulee täysin esitysvalmiina Baaripähkinältä. Ravintolasi saa myös oman käyttötunnuksen vastaussovellukseen. 
Saa palautetta ja hanki asiakasrekisteriä

 

Visan lopuksi pelaajat voivat antaa arvosanansa visailusta heti. Tulokset näkyvät ruudulla välittömästi. Tämä auttaa visasisällön kehittämisessä.

 

Pelaajat voivat myös halutessaan antaa yhteystietonsa (esim. puhelin tai sähköposti) ja voit kerätä itsellesi arvokasta asiakasrekisteriä!

 

 


 


Voiko visassa huijata?

 

Googlettaminen ja muu vastausten etsintä sähköisesti on kiellettyä. Kysymykset on pyritty muotoilemaan siten, että googlettaminen on äärimmäisen vaikeaa. Tämän lisäksi juontaja ja muut pelaajat voivat valvoa ettei vilppiä tapahdu. Joukkue saa pitää visailun aikana esillä vain yhtä vastauslaitetta (puhelin, tabletti tai läppäri). 

  

 


Koulutamme henkilökuntasi

 

Voit järjestää visailua omalla henkilökunnallasi, tarjoamme heille kattavan koulutuksen. Kerromme kaiken tarvittavan mitä loistavan visailun järjestämiseen vaaditaan. Visailun järjestäminen on erittäin helppoa koska sisältö on tehty teille valmiiksi!

 

 


 

 

Saat kattavan markkinointipaketin

 

Laadukkaalla markkinoinnilla varmistat että asiakkaat löytävät ravintolasi visailut ja hankit tehokkaasti asiakkaita!

Sis. mm. - Julisteet, Flyerit, Kutsukortit, Sähköiset mainokset, Videoita.... 

 

 


 

 


Sitouta pelaajia Rankingilla 

 

Yksi parhaista tavoista sitouttaa visailijoita käymään visoissa joka viikko on kerätä ranking-taulukkoa. Baaripähkinästä löytyy päivitettävä ranking joka näkyy automaattisesti myös nettisivustolla. 

 

 


 

Asiakkaasi pääsevät Suomen mestaruus finaaliin!

 

Baaripähkinässä järjestetään joka vuosi alue- ja Suomen mestaruusfinaalit. Näihin osallistuu tuhansia visailijoita ympäri Suomea. Vuoden pääpalkintona on upea 2000€ arvoinen lomamatka!

 

 


 

 

 

Lisää myyntiä visan tauolla!

 

Visa koostuu kolmesta kymmenen kysymyksen osiosta. Osioiden välillä pidetään noin 10-15 minuutin tauko jonka aikana myynti pääosin tapahtuu. Voit myös halutessasi tehdä omia tarjouksiasi taukojen ajaksi. 

 

 

 

 

Voit järjestää visailua omalla henkilökunnallasi

 

Visailun järjestämiseen on kaksi vaihtoehtoa. Voit järjestää visailua edullisesti omalla henkilökunnallasi jolloin koulutamme heidät tapahtumia varten. Voit myös tilata helpon avaimet käteen paketin jolloin saat meiltä myös ammattitaitoisen juontajan tapahtumaasi. 

 

 


 

 

Tilaa Baaripelien esite ja hinnasto sähköpostiisi tästä!

 

Tilaa hinnasto

Download our free guide to manage your daily works.

A complete guide to manage daily routines.

wave

Copyright Royal Events