Tämä on AWS palvelin. T.Sisu


Sano hyvästi ravintolasi hiljaisille illoille!Haluasitko saada...


Oikein ikoni pieni.png Lisää uusia asiakkaita ja myyntiä?  

Oikein ikoni pieni.png Asiakkaat aikaisemmin ravintolaasi?

Oikein ikoni pieni.png Parempaa asiakastyytyväisyyttä?

Oikein ikoni pieni.png Viikoittain käyviä kanta-asiakkaita?

Oikein ikoni pieni.png Tapahtumia koronaturvallisesti?


 


Baaripelit lyhyesti:


 

like-512.png   Suomen suosituin viikoittaisten ravintolatapahtumien järjestäjä

 

like-512.png   Kymmenien tuhansien tapahtumien kokemus jo vuodesta 2007 lähtien

 

like-512.png    Yli 60 000 rekisteröitynyttä pelaajaa tai joukkuetta ympäri Suomea

 Hyvin toteutetulla tapahtumalla saat ravintolaasi:


like-512.png    Lisää uusia asiakkaita ja enemmän myyntiä  

 

like-512.png    Ohjattua asiakasvirtoja haluamaasi hiljaisempaan ajankohtaan

 

like-512.png    Parempaa asiakastyytyväisyyttä ja viikoittain käyviä kanta-asiakkaita

 

like-512.png    Erottaudut kilpailijoista ja saat asiakkaat jäämään ravintolaasi pidemmäksi aikaa

 

like-512.png   Jopa 50 000 - 100 000€ lisämyyntiä vuositasolla

 

 

 


Järjestä tapahtumia koronaturvallisesti 

 

Asiakkaiden ja ravintolahenkilökunnan turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää. Voimme yhdessä tehdä tapahtumista turvallisempia kiinnittämällä huomiota muun muassa hygieniaan ja turvaväleihin. Olemme julkaisseet Baaripelien koronaturvallisuusohjeet joita suosittelemme kaikkiin tapahtumiimme. Lisätietoa tästä

 


 

 


Tarkempaa tietoa Baaripelien palveluista löydät tästä: 


Oletko miettinyt, miten saat asiakkaat liikkeelle kotisohviltaan?

 

Asiakkaiden ostokäyttäytyminen on muuttunut viimeisien vuosien aikana reilusti, tämä on tehnyt ihmisten saamisesta ravintolaan entistä vaikeampaa. Nykyään ei enää riitä, että avaa ravintolan ovet ja odottaa asiakkaiden vain saapuvan paikalle. Useasti tarvitaan jokin hyvä syy, jolla kuluttajat saadaan liikkeelle kotoaan.

  

Katso Baaripelit video


Haluatko tietää lisää tapahtumista? 

Lataa palveluidemme esitteet ja hinnastot tästä linkistä:


Suomalaisten ravintoloiden kilpailu tiukkenee. Tiesitkö että,

 

beer-mug-icon-png-11.png   Ravintola-alalle on tullut yli puoli miljoonaa uutta asiakaspaikkaa viimeisen 12 vuoden aikana.

 

beer-mug-icon-png-11.png   Alkoholin kokonaiskulutus on laskenut yli 20 % viimeisen 10 vuoden aikana

 

beer-mug-icon-png-11.png   Ravintoloiden anniskelumyynti on puolittunut viimeisen 20 vuoden aikana

 

beer-mug-icon-png-11.png     Yli 70% alkoholijuomista kulutetaan edelleen kotona

 

beer-mug-icon-png-11.png     Pohjoismaisessa vertailussa Suomen oluen anniskelumyynti on koko pohjoismaiden alhaisinta

 

beer-mug-icon-png-11.png     Alkoholin ulkomaantuonti on yli 70% isompi kuin mitä Suomalaisissa ravintoloissa myydään yhteensä
 


Miten voin erottautua kilpailijoista ja saada asiakkaita ravintolaani?

 

Suomessa on tuhansia ravintoloita ja kaikki niistä kilpailevat maksavista asiakkaista. Nykyään asiakkaiden kriteerit ovat korkeammalla kuin koskaan. Vaaditaan korkeaa laatua, hyvää asiakaspalvelua, viihtyisää tilaa, laajaa tuotevalikoimaa ja listaa voisi jatkaa loputtomiin.


On kuitenkin yksi asia, joka saa asiakkaat ravintolaan tehokkaasti joka viikko, joka puolella Suomea ja se on laadukkaat tapahtumat. Olipa kyseessä sitten bändin keikka, olutmaisteluilta tai vaikka viikoittainen pubivisa. Hyvin toteutettu ja markkinoitu tapahtuma tuo ravintolaan asiakkaita ja myyntiä.

 

 


Kuinka paljon lisämyyntiä yksi tapahtuma voi tuottaa?

 

Esimerkiksi 50 asiakasta osallistuu tapahtumaan ja keskimyynti (juoma + ruoka) on 20 euroa per asiakas. Tämä tarkoittaa tuhannen euron myyntiä pelkästään yhdessä tapahtumassa. Viikoittaisilla tapahtumilla tämä voi tarkoittaa jopa 50 000 euron lisämyyntiä vuodessa. Tapahtumat voivat kuitenkin tuottaa parhaimmillaan huomattavasti enemmänkin. 


Baaripelien tavoite on saada ravintolaasi lisää asiakkaita ja myyntiä

 

Baaripeleillä on yli 12 vuoden ja 60 000 viikoittaisen tapahtuman kokemus laadukkaista ravintolatapahtumista. Referenssejä löytyy isosta S-ryhmästä aina pieniin lähiöbaareihin asti.


Olemme auttaneet satoja ravintoloita ja baareja saamaan lisää asiakkaita, lisää myyntiä sekä piristystä hiljaisemmille illoille, laadukkaiden tapahtumien avulla. Viikoittaiset ravintolatapahtumat ovat todistetusti yksi parhaista tavoista saada lisää kanta-asiakkaita ravintolaan ja me olemme niiden ammattilainen.
Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

 

Amarillo, Mikkeli – Anne Kokkonen (musabingo, visailu ja bingo)

 

” Ennen oli tosi hiljaista myynti ehkä noin 400€ illassa. Tapahtumien aloittamisen jälkeen myynti on jopa nelinkertaistunut. Ohjelmat tuovat ravintolaan elämää, joka näkyy ulkopuolelle ja ihmiset tulevat ihmisten luokse. Helppo palvelu ja mukavaa ajanvietettä asiakkaille.

 

Kortteliravintola Hugo, Turku - Pauliina Tuhkalainen (visailu)

 

” Myynti on nykyään jopa 2000-3000€ illassa eli jopa kolminkertaistunut. Visailu on hyvä tuvan täyttäjä, meillä on jopa yli 90 pelaajaa viikoittain. Asiakkaat pitävät ohjelmasta sekä juontajasta tämän lisäksi visasisältö on todella monipuolista ja sopii kaikille ”

Mitä tapahtumia Baaripeleiltä löytyy?

 

Baaripeleiltä löytyy neljä testattua ja toimivaa tapahtumaformaattia. Yksi on Suomen suosituin pubivisa, Baaripähkinä, jota järjestetään yli 100 ravintolassa ympäri Suomea viikoittain. Tämän lisäksi meiltä löytyy hauskoja onnenpelejä kuten Baaribingo ja Baarikeno. Viimeisenä mutta ei todellakaan vähäisimpänä, Musabingo. Suomessa suursuosion saavuttanut baaripeli, jossa soitetaan tunnettuja hittibiisejä numeroiden sijasta.

 

Kaikki pelit esitetään näyttävästi screeniltä tai TV:stä äänentoiston kera. Tarjoamme valmiin ravintolaasi paketin, jossa on kaikki tarvittava tapahtuman järjestämiseen ja sen lisäksi koulutamme myös henkilökuntasi tapahtuman toteuttamiseen. 


Tästä löydät myös ohjelmakohtaiset sivustot:

Baaripähkinä-pubivisa - Musabingo - Baarikeno - Baaribingo
Järjestämme tapahtumia vain rajatusti, että ravintolasi saa parhaan mahdollisen hyödyn

 

Jokainen ravintola voi järjestää tapahtumia mutta se on eri kysymys, että ovatko ne kannattavia ja saadaanko asiakkaat liikkeelle viikko toisensa jälkeen. Olemme kehittäneet tapahtumamme aina markkinoinnista toteutukseen asti siten, että saamme ravintolaasi asiakkaita ja myyntiä viikko toisensa jälkeen.


Tarjoamme Baaripelejä vain rajatusti tietyille alueille ja päiville koska haluamme varmistaa, että sinun tapahtumasi erottuvat joukosta ja saat parhaan mahdollisen hyödyn palvelusta irti.

Aloita hankkimaan lisää asiakkaita ja myyntiä

 

Haluamme tarjota teille mahdollisuuden kokeilla palvelujamme. Jos haluat saada lisää myyntiä ja asiakkaasi jäämään ravintolaan pidemmäksi aikaa, tätä kannattaa ehdottomasti kokeilla. Olemme varmoja, että tapahtumista on ravintolallenne hyötyä moninkertaisesti sijoitukseen verrattuna.

 Miksi en järjestäisi tapahtumia itse?

 

Moni ravintola-alan yrittäjä on hyvin kiireinen. Laadukkaan tapahtuman järjestäminen vie paljon aikaa ja resursseja. Jotta tapahtumista saadaan kannattavia, tulee ottaa huomioon useita seikkoja kuten: tapahtuman suunnittelu, sisällöntuotanto, markkinointi, tarjoukset, materiaalit, toteutus, jälkimarkkinointi jne.


Jos haluat järjestää tapahtumat ”itse” ja tehdä kaiken alusta niin se on toki vaihtoehto. Suosittelemme kuitenkin pohtimaan, että kuinka paljon aikaa ja vaivaa se vie. Meiltä saat valmiin ja testatun tapahtumaformaatin käyttöösi vain muutamalla kympillä per tapahtuma. 


Voit myös ladata itsellesi Ravintolan tapahtumaoppaan, joka sisältää mm. arvokasta tietoa tapahtumien järjestämisestä ja tapahtumaideoita ravintolaasi. Lataa opas ilmaiseksi täältä

Haluatko tietää lisää tapahtumista? 

Baaripelit-hinnasto-ja-esite-2020.png